Familieportret

Familieportretten op eigentijdse en beeldende wijze. Een waardevolle herinnering voor later.

Persoonlijke portretten
Visualmotion zorgt dat u, uw familielid of een persoonlijke aangelegenheid nog jaren met warme gevoelens kan worden herinnerd in een pure film waarin authenticiteit centraal staat. Wij realiseren voor u een persoonlijk portret van bijvoorbeeld een grootouder over zijn of haar leven, de visie van een generatie. Door onze persoonlijke aanpak, de interesse en ruime tijd die wij ervoor nemen, zullen ook de wellicht nerveuze familieleden ontspannen op beeld overkomen.

Bruidreportages & verjaardagen
De mooiste dag van uw leven vastgelegd in bewegend beeld. Met gasten, speeches, persoonlijke verhalen en de meest bijzondere momenten van het bruidspaar. Een mooie herinnering voor u als bruidspaar en een bijzondere informatieschat voor eventuele kinderen. Belangrijke momenten in het leven zijn het nu eenmaal waard om vastgelegd te worden. Hetzelfde geldt voor een babyshower of kraamfeest, de doop van uw kind of die speciale verjaardag.
Visualmotion zorgt ervoor dat u de gelegenheid kunt herbeleven wanneer u wilt. Inclusief de momenten van de genietende gasten die u zelf wellicht niet zag tijdens deze mooie dag.

Respectvolle uitvaartreportages
Ook wanneer een leven is geëindigd, hechten steeds meer mensen waarde aan het vastleggen van het afscheid. Juist omdat de dagen na een overlijden vaak als in een roes worden beleefd, is het goed voor de verwerking, maar ook een waardevolle troost om een reportage te hebben van de uitvaart. Wij blijven hierbij op gepaste afstand om uw verdriet niet in de weg te staan en zullen zodoende de crematie of begrafenis op respectvolle wijze vastleggen.