Over ons

Visualmotion is het bedrijf van Richard Veling. in samenwerking met een aantal freelance medewerkers, wordt vakkennis en ruime ervaring op het gebied van film- en camerawerk en ondernemerschap hiermee op bijzondere wijze gecombineerd. Richard de man is van het beeld, de belichting en de techniek, is , zijn de medewerkers gespecialiseerd in zakelijke visie en interviewtechnieken. Het versterken en aanvullen van elkaars kracht resulteert in films en reportages die opvallen in puurheid. Een integer kenmerk dat bij zowel zakelijke als prive en acute aangelegenheden een waardevolle indruk achterlaat.

 

Onze werkwijze

Wat is uw verhaal? Met echte aandacht en eerlijke interesse in het ‘onderwerp’ en het doel van de film, gaan wij gericht aan de slag. Na een persoonlijke voorgesprek over de wensen en mogelijkheden, bekijken wij wat we voor u kunnen betekenen op beeldend gebied.
We nemen vervolgens de tijd om u, uw bedrijf of uw specifieke product te filmen. We onderscheiden ons hierbij in professionaliteit en creativiteit. Opdrachtgevers ervaren onze werkwijze als prettig en verrassend door de natuurlijk wijze waarop we u benaderen en op uw gemak stellen. Een inhoudelijke film met persoonlijkheid is het resultaat.

 

Deskundigheid

Onze deskundige aanpak met professionele apparatuur en de tijd die we voor opdrachten nemen, gaat gepaard met enthousiasme en volledige inzet. Wanneer er voor de opdracht gebruik wordt gemaakt van andere experts in ons professionele netwerk (bijvoorbeeld wanneer er meerdere cameramensen nodig zijn of een specifieke stem voor de voice-over) geldt hetzelfde. De kosten van onze vakbekwame inzet zullen dan ook gedurende het gehele proces inzichtelijk zijn.